cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right bubble bubble2 menu2 link cross3 share2 mail2 google google2 google3 google-plus google-drive facebook facebook2 instagram whatsapp spotify twitter rss rss2 youtube vimeo vimeo2 flickr flickr2 dropbox wordpress tumblr tumblr2 tux appleinc finder android windows windows8 skype reddit linkedin linkedin2 pinterest pinterest2

Keeping up with the future

The Digital Way with Life Event

Det digitala eventet är här för att stanna. Vi på Life Event har lång erfarenhet av att arbeta med såväl 100% digitaliserade event som hybridlösningar. Vi är glada att allt fler inte ser det digitala eventet som ett andrahandsval utan som en självklart del av företagets utveckling. För det finns alltid en digital lösning oavsett vilken typ av Brand Experience ni vill uppnå. Hör av er till oss så berättar vi mer

THE DIGITAL WAY

Det finns många fördelar med ett digitalt event. Det är såväl tids- som kostnadseffektivt och med rätt förutsättningar behöver ni inte kompromissa på upplevelsen. Dessutom har ni stora möjligheter att nå ut till fler med ert budskap genom att skapa kreativt innehåll där ni enkelt kan mäta efterföljande effekter.

Via skräddarsydda wepplattformar och mobilappar har vi alla möjligheter för att skapa samma delaktighet och informationsspridning som under ett fysiskt event. Lägg dessutom till underhållning, livesändningar och utmaningar så blir effekten densamma. 

THE HYBRID WAY

Vad säger att ni behöver välja det ena eller det andra? Att kombinera digitala former av kommunikation med att fortfarande kunna ses är en del av framtiden. Kanske vill ni ses i mindre grupper eller har medarbetare utspridda i andra städer eller länder? 

Genom en hybridlösning kan ni ses i grupper runt om i världen, men är alla ihopkopplade digitalt. Via en studio livesänder vi allt ifrån underhållning, panelsamtal till talare. Lägger vi dessutom till interaktiva delmoment så skapas starkt engagemang och gemenskap.

Check out our work
Ta del av hur vi skapat event för våra kunder i digitala format. Kanske det är vad ni också vill göra?

Digital Global Summit

Brand Experience

Award Show Hybrid

Employer Branding

Leo Vegas

Live Broadcast

Content & Communication

Contact us.

Vill ni höra vad vi kan hjälpa er med just nu? Vi kan ordna en digital konferens, en storslagen award show eller en kick-off. Vi anpassar allt efter rådande bud, önskemål och behov – oavsett om ni vill ha en helt digital lösning, en hybridlösning eller om ni vill ses med säkra förutsättningar. 

Prata med oss! 

E-mail: info@lifeevent.se

Eller kontakta någon i teamet här.