cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right bubble bubble2 menu2 link cross3 share2 mail2 google google2 google3 google-plus google-drive facebook facebook2 instagram whatsapp spotify twitter rss rss2 youtube vimeo vimeo2 flickr flickr2 dropbox wordpress tumblr tumblr2 tux appleinc finder android windows windows8 skype reddit linkedin linkedin2 pinterest pinterest2

Vad vi gör

Improve with Life

Vi har delat in våra tjänster i tre övergripande kategorier: Studio, Event samt Travel. Inom varje område har vi erfarenhet och specialkompetens för att möta just ert behov och önskemål för att utvecklas.

Studio

Life Studio verkar för att stärka varumärken genom kreativ kommunikation.

 

Vårt kreativa team producerar innehåll för kommunikation, film, scen, livesändningar och design. Med känsla för dramaturgi och med teknisk kompetens identifierar vi passande format för specifika budskap.

 

Vår vision är att vi tillsammans med våra kunder ska skapa varumärkesbyggande innehåll och oförglömliga upplevelser. 

 

Läs mer om våra case här

Travel

Life Event älskar att skapa unika upplevelser. Addera det lilla extra till nästa event och upptäck något nytt tillsammans med dina kollegor! Varför inte kombinera nästa konferens eller kickoff med en oförglömlig resa? Att åka iväg till en ny plats öppnar upp för ett helt nytt sammanhang och bidrar till ökat engagemang, kreativitet och gemenskap.

 

Att byta miljö visar sig gång på gång vara en värdefull investering; ökad kreativitet, stärkt motivation leder till bättre Employer Branding. Vad passar just er; en natt i Barcelona, en weekend på Kuba eller en konferens i Alperna? Allt är möjligt!

 

Läs mer om våra case här

Event

Idag har det blivit allt viktigare att påvisa effekten av en investering i personal eller varumärke. Därför paketerar vi event i ett nytt format där Life Event hjälper till att ta fram tema, röd tråd & koncept på omfattande kundevent, mässor och konferenser. Det kan vara en lansering av nya värdeord som ska förankras hos samtliga anställda, en konferens där nya mål och visioner ska förmedlas eller ett jubileum där anställda ska känna en ökad stolthet för företaget. Vi jobbar även med grafiskt material, film & foto samt viral spridning. För oss är det lika spännande att sätta dramaturgi och skapa koncept, som att omvandla strategier till spännande upplevelser. Allt för att i slutändan bygga och stärka ert varumärke. Fråga oss så berättar vi mer.​

 

Läs mer om våra case här

Contact us.

Vill ni höra vad vi kan hjälpa er med? Oavsett vad ni behöver hjälp med eller är intresserade av så anpassar vi allt efter rådande bud, era önskemål och behov. 

Prata med oss! 

E-mail: info@lifeevent.se

Eller kontakta någon i teamet här.