cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right bubble bubble2 menu2 link cross3 share2 mail2 google google2 google3 google-plus google-drive facebook facebook2 instagram whatsapp spotify twitter rss rss2 youtube vimeo vimeo2 flickr flickr2 dropbox wordpress tumblr tumblr2 tux appleinc finder android windows windows8 skype reddit linkedin linkedin2 pinterest pinterest2
IOT TALKS

TELE2

Studio

UPPDRAG OCH UTMANING

Tele2 IoT har arrangerat 16 IoT Talks-evenemang i olika europeiska städer under de senaste nio åren. Syftet med IoT Talks-eventen har varit att skapa en plats för nätverkande, inspiration, expertkunskap och för att få en förståelse om hur IoT kan hjälpa företag.

Vill ni komma i kontakt med oss?

Fyll i fälten nedan så hör vi av oss !

IDÉ

Med ett sammansvetsats och väl utvalt team startades planeringen tidigt med ett tydligt tema och röd tråd. Årets evenemang skulle fokusera på innovation och hur ankomsten av 5G och relaterade teknologier öppnar framtidens dörrar för IoT.

GENOMFÖRANDE

Eventet tog fasta på att Internet of Things kommer att möjliggöra ett mer hållbart samhälle och göra digitalisering inte till en fråga om om det ska ske, utan om när. Projektets planeringsfas hade en tydlig struktur med väl utsatta deadlines och tydliga roller som bidrog till det goda och nära samarbete mellan oss och kundens projektgrupp.

RESULTAT

Under första pandemiåret 2020 genomfördes eventet helt digitalt men 2021 – då det stora behovet av att träffas fysiskt saknades – bestämdes det att IoT Talks skulle genomföras som ett hybridevent, något som välkomnades med öppna armar av både deltagare, partners, utställare och media. Vi lyckades med uppdraget att förmedla samma energi, känsla och engagemang till både de digitala och de fysiska gästerna genom ett fullspäckat, välplanerad och intressant program. 2022 och 2023 genomfördes eventet fysiskt med ännu högre andel nöjda deltagare.