cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right bubble bubble2 menu2 link cross3 share2 mail2 google google2 google3 google-plus google-drive facebook facebook2 instagram whatsapp spotify twitter rss rss2 youtube vimeo vimeo2 flickr flickr2 dropbox wordpress tumblr tumblr2 tux appleinc finder android windows windows8 skype reddit linkedin linkedin2 pinterest pinterest2
CHEFSTRÄFF

SWECO

Studio

UPPDRAG

Vi fick i uppdrag att samla Sweco Sveriges högsta chefer för en tvådagars konferens med tema Digitalisering. Syftet var att ingjuta mod och förståelse för den digitala resan genom att få en ökad vilja till förändring och aktivt leda digitaliseringsresan framåt.

Vill ni komma i kontakt med oss?

Fyll i fälten nedan så hör vi av oss !

IDÉ

Vi ville, tillsammans med kund, forma ett skarpt och givande innehåll – utifrån ett omfattande tema – för att maximera effekten för cheferna under två konferensdagar, både före, under och efter. Långsiktig planering av budskap, och bredd i aktiviteter ledde till bättre kommunikation och information till ledande befattningshavare.

GENOMFÖRANDE

Genom att planera budskapen på en längre tidsaxel, dvs både inför, under och efter eventet, kunde vi kommunicera och informera deltagarna även utanför timmarna i konferenslokalen. Bland annat med korta filmklipp för att etablera temat innan träffen i en AI-övning. Efter träffen fortsatt kommunikationen med fokus på verktyg och affärsplanearbete.

RESULTAT

Ett imponerande engagemang och positiv energi rakt igenom. Effekt i form av motiverade, förändringsbenägna chefer som påbörjar eller redan är på en digitaliseringsresa framåt.