cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right bubble bubble2 menu2 link cross3 share2 mail2 google google2 google3 google-plus google-drive facebook facebook2 instagram whatsapp spotify twitter rss rss2 youtube vimeo vimeo2 flickr flickr2 dropbox wordpress tumblr tumblr2 tux appleinc finder android windows windows8 skype reddit linkedin linkedin2 pinterest pinterest2
UpSales

Safe and domestic adventure

Travel

UTMANING: En upplevelse utöver det normala

Vi fick en förfrågan från en organisation som ville utmanas gällande upplevelse och utförande! Organisationen har en vana av att genomföra resor och aktiviteter för medarbetarna, vilket är en viktig stomme för organisationens starka kultur. Gruppen är vana vid högt tempo och fysiska aktiviteter och ville få möjligheten att stärka teamet genom ett äventyr utöver det vanliga.

Vill ni komma i kontakt med oss?

Fyll i fälten nedan så hör vi av oss !

LÖSNING: Ett utomhusäventyr i Sverige med minimalt resande

Vi ville planera ett äventyr för gruppen där de fick allt de önskade och blev utmanade, samtidigt som säkerheten var av största vikt. Resultatet blev en 3dagars resa ut i skärgården där en mindre grupp fick lära sig överlevnad utefter av naturen har att erbjuda – teambuildning på en ny nivå. Gruppen blev sammansvetsad och bra på att lösa problem gemensamt. Erfarenheter och nya färdigheter som lätt översätts till den ordinarie vardagen och arbetsplatsen.

FÖRDEL: Team building på hög nivå utan ett för nära umgänge 

Majoriteten av tiden spenderas utomhus, vilket ger möjlighet att hålla avstånd samtidigt som aktiviteterna på plats ställde höga krav på att gruppen arbetade tillsammans. Detta gjorde att eventet blev säkert samtidigt som upplevelsen blev maximal för deltagarna.