cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right bubble bubble2 menu2 link cross3 share2 mail2 google google2 google3 google-plus google-drive facebook facebook2 instagram whatsapp spotify twitter rss rss2 youtube vimeo vimeo2 flickr flickr2 dropbox wordpress tumblr tumblr2 tux appleinc finder android windows windows8 skype reddit linkedin linkedin2 pinterest pinterest2
Client X

Marketing Tour

Brand Experience

UPPDRAG: 

Kund X skulle lansera en helt ny produktlinje och ville vara nära målgruppen under tiden. Detta genom demos och placering på festivaler, event och socialt populära platser över hela landet. De behövde hjälp med att hitta crew, lösa logistik samt exponering av produkterna.

 

 

Vill ni komma i kontakt med oss?

Fyll i fälten nedan så hör vi av oss !

Arrangemang:

Under 1,5 år har vi ansvarat för och övervakat turnén som nu är uppe i över 1000 stopp runt om i hela landet. Vi har besökt de största festivalerna, de mest trafikerade stadskärnorna och de största eventen. Vi har levererat ett crew, projektlett turnén, utbildat i produkten både internt och externt för kunds räkning samt  hanterat logistik och produktion, så som tex. content för internt bruk, på uppdrag av kunden. Vi äger även ansvaret för all personal, bemanningsprocesser och leverans.

 

 

Effekt:

Med prisvärda, enkla och strategiska beslut har vi skapat en god produktkännedom hos målgruppen för produkterna. Genom ett komplett turneupplägg och taktisk marknadsföring har vi hjälpt kund X att stärka varumärket och dess positionering i en utmanande bransch.