cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right bubble bubble2 menu2 link cross3 share2 mail2 google google2 google3 google-plus google-drive facebook facebook2 instagram whatsapp spotify twitter rss rss2 youtube vimeo vimeo2 flickr flickr2 dropbox wordpress tumblr tumblr2 tux appleinc finder android windows windows8 skype reddit linkedin linkedin2 pinterest pinterest2
Leo Vegas

To the Top

Travel
Utmaning:

2015 nådde Leo Vegas fantastiska resultat och ville belöna sin personal med en härlig resa som bjöd på äventyr, adrenalin och tid för gemenskap. Utmaningen låg i att förlänga effekten av resan – det skulle finnas en röd tråd som peppade de anställda innan avfärd och kanaliserade energin och glädjen långt efter hemkomst.

Vill ni komma i kontakt med oss?

Fyll i fälten nedan så hör vi av oss !

Innehåll:

Vi tog med Leo Vegas till Alpernas pärla – Kitzbühel – och satte temat ”To the Top” som dels syftade till det högt uppsatta målet man nått, men även de äventyr som väntade bland Alpernas toppar. Med nyfallen snö och blå himmel bjöds det på äventyrliga toppturer, högklassig skidåkning och mysiga aktiviteter nere i byn. Vi anordnade även en helt egen afterski med privatspelning av husbandet. Bland valfria aktiviteter fanns picknick i backen med bubbel och baguetter, tävling i mini-OS och kälkbyggartävling. Skidresor är den perfekta kombinationen av äventyr och gemenskap – det finns ett otroligt utbud att fylla dagarna med. Man behöver inte åka skidor för att förälska sig i Alperna.

Effekt:

Målet var ju just att förlänga effekten och det här uppnåddes med engagemang och aktiviteter som pågick under hela året, såväl före som efter skidresan. Innan eventet höll vi resmålet hemligt för att skapa en spänning och ett surr kring den kommande resan. Vi skickade ledtrådar och avslöjade tillslut resmålet med en lanseringsfest. Flera mood-filmer skapades också för att peppa de anställda inför resan. På plats hade vi med oss ett filmteam som sedan satte ihop en härlig film som de anställda fick som ett kul minne från dagarna tillsammans.