cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right bubble bubble2 menu2 link cross3 share2 mail2 google google2 google3 google-plus google-drive facebook facebook2 instagram whatsapp spotify twitter rss rss2 youtube vimeo vimeo2 flickr flickr2 dropbox wordpress tumblr tumblr2 tux appleinc finder android windows windows8 skype reddit linkedin linkedin2 pinterest pinterest2
FRAMTIDENS LEDARSKAP

CHEFDAGEN 2023

Event

UPPDRAG OCH UTMANING

Vi fick i uppdrag att arrangera, producera och skapa innehåll för Sveriges viktigaste ledarskapsevent ”Chefdagen” som gick av stapeln för 24e året i rad med temat ”Framtidens ledarskap – rusta dig med rätt verktyg för att lyckas leda i ständig förändring”. Lifes utmaning var att skapa en professionell produktion och sändning lika attraktiv och delaktig för betalande deltagare på plats som för digitala deltagare med på länk.

Vill ni komma i kontakt med oss?

Fyll i fälten nedan så hör vi av oss !

IDÉ

Vi arbetade mycket med manus och program för sändningen för att skapa skräddarsytt innehåll för eventets digitala deltagare och adderade interaktivitet och tonalitet riktad till alla. Innehåll kretsade kring allt från hur chefer leder sig själva och andra i det nya hybridledarskapet, hur talanger attraheras, hur AI blir en superkraft och en rad andra teman.

GENOMFÖRANDE

Dagen hölls på helt utsålda Vasateatern i Stockholm. Innehållet fokuserades på alla chefers utmaningar. Med TikToks Nordenchef Liv Sandberg, Rikspolischef Anders Thornberg, Årets chef 2023 Claes Seldeby och många fler scengäster. Sveriges viktigaste ledarskapsdag för chefer. De blev uppdaterade, de nätverkade och de inspirerades.

RESULTAT

Resultatet blev lyckat och uppfyllde de målsättningar som Chef satt upp för evenemanget. Interaktivitet och diskussioner, både på scen och från publik. Mycket spännande namn, högt upp på önskelistan med tankeväckande samtal och mycket aktuellt tema – top of mind för alla chefer och ledare i publiken.

KONTAKT

Projektledare: Rebecca Pettersson 

Produktionsledare: Alicia Olsson 

Körproducent: Caroline Gorska