cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right bubble bubble2 menu2 link cross3 share2 mail2 google google2 google3 google-plus google-drive facebook facebook2 instagram whatsapp spotify twitter rss rss2 youtube vimeo vimeo2 flickr flickr2 dropbox wordpress tumblr tumblr2 tux appleinc finder android windows windows8 skype reddit linkedin linkedin2 pinterest pinterest2

Vi är Life Event

Vi på Life Event erbjuder råd och stöd genom hela processen med att arrangera en och konferens eller resa för ert företag. Vi hjälper er med bokningar, produktion, aktiveringar och aktiviteter och vi vet vilka lokaler och platser som passar för just ert behov. 

 

För oss är det extra viktigt med hållbarhet. Därför expanderar vi jämt våra hållbarhetskrav mot leverantörer och samarbetspartners för att aktivt minimera klimatpåverkan. Vi menar att vi är bland de bästa i branschen på att anordna hållbara och klimatvänliga resor och konferenser.

 

Med över 100 lyckade event varje år och 95 % återköpande kunder är du i trygga händer hos oss på Life Event. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor hur vi kan hjälpa just ditt företag till det perfekta företagseventet!

Konferens

Att anordna ett event med hjälp av oss är lätt. Vi hjälper till med bokningar och arrangemang och ser till att lokalerna motsvarar era förväntningar. Vi vet vilka platser och anläggningar som passar beroende på ert behov och vi tipsar gärna om olika aktiviteter, talare och innehåll som kan passa er. Vill ni ha en tyst och naturnära inspirerande miljö eller vill ni ha storstadspuls?

För att en konferens ska bli lyckad handlar om att väcka engagemang. På Life Event har vi lång erfarenhet av hur man fångar deltagares uppmärksamhet och genom tydliga koncept och välproducerat innehåll skapar vi rätt förutsättningar för en minnesvärd konferens. Vi ser till att alla blir involverade och får chansen att delta aktivt. Det är då som resultaten blir allra bäst.

Konferensresa

En konferensresa ger en extra dimension av eventet. Utbildning på förmiddagen följt av aktiviteter och nya upplevelser på eftermiddagen gör att ni känner er upprymda, positiva och bättre kan ta till er informationen som ges. Det är det perfekta tillfället att både arbeta och roa sig och vi hjälper till med att arrangera detta både i Sverige och utomlands.

För oss handlar det om att ni ska få ut det mesta möjliga av er resan. Mycket handlar om att alla konferensdeltagare ska känna glädje och energi. Det gör underverk för övergripande syften som att stärka teamkänslan på företaget. Personal från olika avdelningar och på olika nivåer får lättare för att kommunicera med varandra. Många kunder väljer att använda våra resor som en kickoff för att skapa energi och engangemang att ta med till det dagliga arbetet

Employer Branding

Att belöna och motivera sina anställda leder till att produktion och effektivitet på företaget ökar. Låt de anställda veta att du som chef är nöjd och låt de anställda få vara stolta över att vara en del av företaget. Motivera dina anställda på rätt sätt och minska omsättningen av personal och öka lojaliteten mellan anställd, chef och företag. Genom att stärka lojaliteten och värna om de anställda skapas ett bättre arbetsklimat och brand experience som tar er till nästa nivå.

En av de största utmaningarna för svenska företag är vad som kan göras för att attrahera och behålla talanger. Employer Branding spelar en nyckelroll just för att säkerställa talangförsörjningen. Varje medarbetare har sin egna så kallade “employee journey” som syftar på all kontakt med företaget, från rekrytering till ett exitsamtal. Vi kan stödja er i olika metoder, strategier och verktyg som hjälper er att utveckla och behålla era bästa medarbetare.

Recensioner

“Eventet blev en succé. Resultatet var långt över förväntan då Life Event lyckades tillgodose alla typer av människor och behov i hela vår organisation.”
Caroline Harmer | Beckers Group
“Vi har jobbat med Life Event i 8 år och de lyckas överträffa våra förväntningar varje gång med sina kreativa idéer och ständiga entusiasm.”​
Joakim Flodin | Schibsted Sverige

Samarbeten

Vill du prata konferenser med oss?