cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right bubble bubble2 menu2 link cross3 share2 mail2 google google2 google3 google-plus google-drive facebook facebook2 instagram whatsapp spotify twitter rss rss2 youtube vimeo vimeo2 flickr flickr2 dropbox wordpress tumblr tumblr2 tux appleinc finder android windows windows8 skype reddit linkedin linkedin2 pinterest pinterest2

Vi är Life Event

Vi på Life Event erbjuder råd och stöd genom hela processen med att arrangera en kombinerad skidresa och konferens för företag. Vi hjälper er med bokningar och aktiviteter och vi vet vilka hotell som passar för konferenser och som har tillräckligt hög standard för att möta era krav på både kost, logi, aktiviteter och teknik.

För oss är det extra viktigt med hållbarhet. Därför expanderar vi jämt våra hållbarhetskrav mot leverantörer och samarbetspartners för att aktivt minimera klimatpåverkan. Vi menar att vi är bland de bästa i branschen på att anordna hållbara och klimatvänliga resor. 

Med över 100 lyckade event varje år och 95 % återköpande kunder är du i trygga händer hos oss på Life Event. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om hur vi kan hjälpa just ditt företag till den perfekta skidresan!

Åre

Åre erbjuder Sveriges bästa skidåkning med både branta pister och nybörjarvänliga områden. Den klassiska kabinbanan och VM-backen kännetecknar Åre, liksom den fantastiska utsikten över vidderna runtomkring och den pittoreska byn i dalen. Åre by är dessutom en levande plats med ett stort utbud av både förstklassiga restauranger och shopping. Afterskin hör till den bästa som Sverige kan erbjuda – vårt bästa tips är den på Hotell Fjällgården som ligger mitt i backen.

Det finns flera hotell med bra standard i Åre som ligger med gångavstånd till både liftar och Åres stadskärna. Hotellen håller hög standard och erbjuder både bekväma rum samt professionella konferensrum. Under er vistelse i Åre finns det även möjlighet att göra andra gemensamma aktiviteter förutom skidåkning som till exempel hundspannsåkning eller snöskoterturer.

Chamonix

Endast en timme från storstaden Geneve väntar den klassiska skidstaden Chamonix med sina fantastiska backar som kommer att ge er oförglömliga dagar på skidorna. Med sina välpistade nedfarter och härliga pudersnö i offpisten är Chamonix en av de bästa skidorterna i Europa. Med 49 liftar och 69 pistade backar finns det många nedfarter som passar både nybörjaren och de mer erfarna. För de av er som inte åker skidor finns även flera andra härliga aktiviteter. Tips på aktiviteter som vi hjälper till med att ordna under er resa till Chamonix är hundsläde, helikopterflyg och en mysig ost- och vinprovning.

Ni bor ståndsmässigt på det 4-stjärniga hotellet Alpina Elclectic som ligger mitt i Chamonix med bussar till liftarna precis utanför hotellet. Hotellet har professionellt utrustade konferensrum, restaurang och bar samt ett wellness center med bland annat gym och badtunnor. Passa också på att ta chansen att uppleva afterski på legendariska Chambre Neuf.

Kitzbühel

I Österrikes vackraste skidort Kitzbühel finns ett stort utbud av skidåkning som passar alla oavsett nivå. Skidområdet är enormt stort och har utsetts till ett av världens bästa. Den charmiga lilla byn är härlig att strosa runt i bland restauranger, barer och flera olika after ski-ställen med generösa öppettider. Hotellet Kampinski är 5-stjärnigt och erbjuder bekväma rum med storslagen utsikt över de vackra alptopparna. Hotellet inhyser även ett stort spa-område på hela 3 600 kvm med tre våningar som ger er allt vad ett spa kan erbjuda. Självklart finns även möjlighet att boka välutrustade konferensrum.

Under er vistelse i Kitzbühel kan ni bland annat ta del av tobbagan som innebär slädåkning i en öppen släde eller testa på snöskovandring. Det finns ett stort utbud av after-ski men vi vill gärna tipsa er om att ta en skotertur upp till restaurangen Toni-Alm som ligger mitt i backen. Där kan ni njuta av en gemensam middag i en mysig timmerstuga, med snön och pisterna runt knuten.

Recensioner

“Eventet blev en succé. Resultatet var långt över förväntan då Life Event lyckades tillgodose alla typer av människor och behov i hela vår organisation.”
Caroline Harmer | Beckers Group
“Vi har jobbat med Life Event i 8 år och de lyckas överträffa våra förväntningar varje gång med sina kreativa idéer och ständiga entusiasm.”
Joakim Flodin | Schibsted Sverige

Samarbeten

Vill du prata skidresor med oss?

+46 (0) 8 525 018 40
info@lifeevent.se