cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right bubble bubble2 menu2 link cross3 share2 mail2 google google2 google3 google-plus google-drive facebook facebook2 instagram whatsapp spotify twitter rss rss2 youtube vimeo vimeo2 flickr flickr2 dropbox wordpress tumblr tumblr2 tux appleinc finder android windows windows8 skype reddit linkedin linkedin2 pinterest pinterest2

Improve with Life

Vi har delat in våra tjänster i fyra övergripande kategorier: Content & Communication, Employer Branding, Brand Experience samt Travel & Explore. Inom varje område har vi erfarenhet och specialkompetens för att möta just ert behov och önskemål för att utvecklas.

Vill ni komma i kontakt med oss?

Fyll i fälten nedan så hör vi av oss !

Content & Communication

Varje event är en investering och med genomtänkt innehåll, engagemang och en stor dos kreativitet skapar vi varaktig Brand Experience. All kontakt som potentiella och faktiska kunder har med ett varumärke är avgörande för hur det uppfattas och Life Event bryr sig om de små detaljerna som påverkar helhetsintrycket. Det genomsyrar alla steg, allt ifrån dekor och grafiskt material till content, underhållning och humor. Vi skapar helt enkelt en ny plattform för marknadsföring. Hur vill ni jobba med Brand Experience? Vi brainstormar gärna tillsammans med er!

Employer Branding

Att värna om sina anställda har blivit allt viktigare i vår snabbrörliga värld. Nya karriärmöjligheter dyker upp allt oftare och medarbetare har inte samma lojalitet mot sin arbetsplats längre. Därför har det blivit betydligt viktigare att motivera och belöna sina medarbetare och skapa stark Employer Branding. Här kommer Life Event in i bilden med kreativa förslag och upplägg för att stärka gemenskapen, företagskulturen och lojaliteten till företaget. Vi anordnar allt från pampiga jubileer till Sales Awards, kickoffer, konferenser, sommarfester, julfester och oslagbara incentive resor världen över. Hur vill just ni jobba med Employer Branding?

Brand Experience

Idag har det blivit allt viktigare att påvisa effekten av en investering i personal eller varumärke. Därför paketerar vi event i ett nytt format där Life Event hjälper till att ta fram tema, röd tråd & koncept på omfattande kundevent, mässor och konferenser. Det kan vara en lansering av nya värdeord som ska förankras hos samtliga anställda, en konferens där nya mål och visioner ska förmedlas eller ett jubileum där anställda ska känna en ökad stolthet för företaget. Vi jobbar även med grafiskt material, film & foto samt viral spridning. För oss är det lika spännande att sätta dramaturgi och skapa koncept, som att omvandla strategier till spännande upplevelser. Allt för att i slutändan bygga och stärka ert varumärke. Fråga oss så berättar vi mer.

Travel & Explore

Life Event älskar att skapa unika upplevelser. Addera det lilla extra till nästa event och upptäck något nytt tillsammans med dina kollegor! Varför inte kombinera nästa konferens eller kickoff med en oförglömlig resa? Att åka iväg till en ny plats öppnar upp för ett helt nytt sammanhang och bidrar till ökat engagemang, kreativitet och gemenskap. Att byta miljö visar sig gång på gång vara en värdefull investering, förutom ökad kreativitet och motivation stärks även företagets Employer Branding vilket skapar lojala kollegor och lockar till sig nya potentiella talanger. Vad passar just er; en natt i Barcelona, en weekend på Kuba eller en konferens i Alperna? – Allt är möjligt!