cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right bubble bubble2 menu2 link cross3 share2 mail2 google google2 google3 google-plus google-drive facebook facebook2 instagram whatsapp spotify twitter rss rss2 youtube vimeo vimeo2 flickr flickr2 dropbox wordpress tumblr tumblr2 tux appleinc finder android windows windows8 skype reddit linkedin linkedin2 pinterest pinterest2

IT’S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKe

CHRISTMAS...

Trots nya förutsättningar går det fortfarande att uppleva  julen tillsammans. Vi har the know- how och kan hjälpa er att planera det!


Vi vill presentera tre sätt att hålla kvar vid jultraditionen 2020.  En mix av ett traditionellt och modernt julfirande helt enkelt. Keep Meeting with Life Event!

... IN THREE DIFFERENT WAYS

The Digital Way

Vi har lång och gedigen erfarenhet av att sätta upp helt digitala konferenser, möten och fester. Alla deltagare kopplar upp sig hemifrån - men möts ändå via våra plattformar och digitala lösningar. Läs mer här!

The Hybrid Way

Kombinera det digitala med att ses på riktigt. Vi organsierar för att ni ses i flertalet mindre grupper, där alla sen kopplas ihop via en livesändning från en studio med underhållning, liveband och värdar. Läs mer här!

The Real Way

Det går fortfarande att ses - men tryggt och säkert. Vi hjälper er att planera en riktig julfest eller julbord anpassad efter rådande situation.
Fira av det gångna året tillsammans!
Läs mer här!

THE DIGITAL XMAS WAY

Är ni intresserade av julinspirerade digitala erbjudanden för hard working professionals, med nätverk- & afterworkmiljöer online?

Individuellt eller i team har ni möjlighet att samlas för några timmars fartfyllda julaktiviteter eller underhållning.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att tillsammans med kollegorna behålla julstämningen!

Digital Activities

CHRISTMAS CHALLENGES.

Digitala utmaningar. Ni kopplar upp er och får information gällande uppdragen utskickat av vår moderator. Utmaningar som ska utföras i hemmet, individuellt eller lagvis – det väljer ni. Är det kampen om det mest innovativa pepparkakshuset som gäller eller kanske en digital julkalender med olika uppdrag varje dag?

ONLINE XMAS COOK-OFF.

Spröda pepparkakor, rustika vörtbröd, pösiga lussekatter, ja julen har allt. Hur bra är ni egentligen på att baka? Vem gör godast lussekatter?

På med förklädet – det är dags att dra igång julbaket med vår kock! Koppla upp er and let’s bake!

GLÖGG COMPETITION

Vad sägs om en Glögg & Tonic, eller en ”julcava” på glögg? Vi ordnar cocktailbartenders som anordnar live session med typer av glögg ni aldrig kunnat föreställa er. Ingredienserna skickas hem till er och ni får presentera härliga glöggdrinkar i jul!

THE HYBRID XMAS WAY

Ett hybridevent där man till viss del kan samlas, men ALLA kan umgås –  även kallat vår hybridlösning.

 

Alla deltagare delas upp i mindre grupper, som antingen bjuds in till lokala restaurangers chambre séparée för julbord, hemma hos varandra med ett ”Halv åtta hos mig” upplägg, eller kan delta på egen hand hemifrån med vårt hemskickade julbordskit. Här gör ni även en bra gärning – vår samarbetspartner donerar nämligen mat till de behövande i samband med er beställning!

 

När det väl är dags för julmiddagen att äga rum så kopplar vi samman alla via en digital lösning som vi anpassar till era behov och förutsättningar!

THE REAL XMAS WAY:

Det finns fortfarande möjlighet  att gå på ett riktigt julbord tillsammans med kollegorna. Vi kan erbjuda flera alternativ för en trygg, säker och samtidigt julmysig julbordsupplevelse.

Julbuffé på privata våningar eller ett mer traditionellt julbord på fantastiska lokala restauranger med flera stationer för en luftig och säker miljö ordnar vi tillsammans med våra leverantörer och samarbetspartners just detta. Vi kan även bygga upp er helt egna julmarknad med julbodar, pepparkakor, glögg, roliga aktiviteter och ett besök av Tomten!

Vill ni dela upp er i mindre grupper? – Vi skapar en julkalender där ni får ledtrådar om vilka team/grupp som får gå på julbord i veckan. Vår julkalender har överraskningar med framförhållning och alla deltagare kan byta datum mellan varandra. Ett roligt, enkelt och säkert sätt att mötas.

*Vi följer folkhälsomyndigheternas riktlinjer och rekommendationer för samling under höst/vinter 2020.

Contact us.

Är ni intresserade av att veta mer om hur vi kan ordna just ert julfirande i år? Vi anpassar allt efter rådande bud, era önskemål och behov – oavsett om ni vill ha en helt digital lösning, en hybridlösning eller om ni vill ses med säkra förutsättningar. 

 

Prata med oss! 

Office: +46 (0) 8 525 01 840
E-mail: info@lifeevent.se

Eller kontakta någon i teamet här.