Mycket har varit på paus under året, men nu går vi mot en höst och vinter där vi så börjat landa i en ny vardag. Det sociala behovet är större än någonsin och vi behöver något att se fram emot – och det finns ingen anledning att hoppa över det vi brukar göra för att avsluta det gångna året, snarare tvärtom! Christmas is not lost!

Visst – det kommer se annorlunda ut. Men annorlunda behöver inte betyda sämre. Den här tiden har utmanat oss på Life Event till max och vi har fått hitta nya lösningar på hur vi genomför och planerar våra projekt. Det går att anordna julfesten eller avslutningen även i år, vi lovar!

Genom helt digitala eller hybrid-lösningar kan vi samlas på nya sätt. Vi hjälper er att er att samlas med olika koncept som vi anpassar till just era förutsättningar. Kanske vill ni göra en digital julkalender? Kanske hjälper vi er att samlas i mindre grupper på olika geografiska platser och kopplar ihop er i en gemensam live streamad fest? Kanske använder vi även vår studio där ni kan erbjuda allt ifrån underhållning, tävlingar eller prisutdelningar till de olika grupperna? Kanske skickar vi julklappar eller mat- och dryckespaket hem till de som vill vara med, fast från sitt eget hem?

Är ni intresserade av att höra mer om vad vi kan göra? Kontakta oss här eller få mer inspiration under Keep Meeting with Life Event – där upplevelsen fortfarande är i fokus!