Under sommarhalvåret blomstrar Stockholm och det finns betydligt fler unika venues att välja bland för de stundande dags- eftermiddags- eller kvällsarrangemangen med kollegorna. Många takterasser delar man med andra soldyrkande Stockholmare, men det finns ett antal som du kan få exklusivt för just er och era kollegor. Dessutom är det inte bara drinkar och toner från en DJ som lyfter en takterrass – varför inte ha ett träningspass i soluppgången eller spahäng vid poolen?

 

At Six – Try it first!
På Brunkebergstorg 6 i Stockholm har det nya och omtalade hotellet At Six just öppnat. Det lyxiga boutiquehotellet bjuder dessutom på en två våningar stor takterrass där man ramat in den slående utsikten över Stockholm till smakerna av japanska influenser. Här får ni en wow-effekt utan dess like på Stockholms mest omtalade takterass 2017. Ta en spontan drink en solig eftermiddag eller arrangera ett privat arrangemang i en abonnerad egen del av terrassen.

 

Scandic Continental – WOW view!
Kanske var ni en av alla dem som trängdes på Stockholms nyöppnade takterrass på Scandic Continental förra sommaren!? Fantastisk utsikt över stadshuset och den storslagna Riddarfjärden. Men varför trängas bland alla andra när det gömmer sig en riktig pärla några våningar upp!? En yta som väntar på just er personalfest. Vill ni hålla ett annorlunda och kul arrangemang med era kollegor så kan ni hålla ett härligt eftermiddagsmingel eller en svårslagen morgonyoga helt utan att trängas med andra Stockholmare.

 

Urban Deli – Stockholm goes NY
Många hann säkert pröva den härliga takterrassen förra sommaren, men Urban Deli fortsätter att utveckla sin stora och fina terrass och det finns oändligt många möjligheter att nyttja denna pärla på Sveavägen. Kanske vill ni köra ett svettigt träningspass med era kunder och blicka ut över takåsarna följt av en rawfood-buffé!? Eller så kör ni helt enkelt all in på coctail hour. Här kan ni vara allt ifrån den lilla intima gruppen till att arrangera en stor personalfest.

 

The Winery Hotel – Calm down!
Strax utanför Stockholm city ligger det relativt nyöppnade Winery Hotel – boutiquehotellet som har sin alldeles egna vinproduktion. Varför inte ta med kollegorna och njuta av ett glas vin på deras härliga takterrass med utsikt över Brunnsviken och Hagaparken!? Här finns även en uppvärmd pool om man vill njuta av sommarens första dopp!

 

Strömterrassen – Stay classy!
Även om mycket nytt och spännande har öppnat i Stockholm så ska man aldrig underskatta en riktig klassiker. Strömterrassen är en lyxig takbar i bästa solläge ovanpå Kungliga Operan för dig som vill satsa på klass. Ta med dina kollegor hit och njut av att få känna er bortskämda i en vacker och tidlös miljö.