När vi på Life event ser att den första snön har fallit väcks vårt skidsug något enormt! Vi har jobbat med skidresor i snart 15 år och ser vad en välplanerad, skräddarsydd resa till en skidort kan ge: Lössnöåkning, skotersafari, afterski och en välkalibrerad konferens!
Så här går det till när vi syr ihop er resa
Tillsammans med er tar vi fram en brief och diskuterar syfte och mål med skidresan. Ibland kan det vara viktigt att skapa engagemang och motivation långt innan själva resan för att sätta igång tankeverksamheten, öka motivationen eller skapa surr bland de anställda. Vi kan göra en effektmätning om det önskas. Det går ut på att ställa ett antal frågor för att mäta attityd innan genomfört event.
På resan – och efteråt
Under företagsresan är vårt jobb att ligga steget före, att dubbelkolla, försäkra och leverera. Att se till att ni är i trygga händer och att vi tillsammans med resmålet och alla involverade levererar till 100%. Efter resan ser vi till att förlänga effekten. Vykort, fotobok och film är typiska exempel på hur man får företagsresan att leva längre. För att kunna mäta ROI efteråt ser vi till att skapa tydliga, mätbara mål. En effektmätning kan visa om det skett en förflyttning i de frågor som ställdes i nollmätningen inför. Det ger konkret statistik på vad investeringen faktiskt har genererat.
Hur kan vi på Life event hjälpa er?
Med över 100 lyckade event varje år (läs om ett exempel här) och 95 % återköpande kunder är du i trygga händer hos Life event. Vi kan konsten att arrangera en kombinerad skidresa och konferens för företag. Vi erbjuder råd och stöd genom hela processen. Tar hand om bokningar och aktiviteter och vet vilka hotell som passar för konferenser och som har tillräckligt hög standard för att möta era krav på både kost, logi, aktiviteter och teknik. Vi arbetar aktivt med våra hållbarhetskrav mot leverantörer och samarbetspartners för att minimera klimatpåverkan. Vi är bland de bästa i branschen på hållbara och klimatvänliga resor. Oavsett om ni har en tydlig agenda – eller om vi skräddarsyr en grym upplevelse – hjälper vi er från dal till topp. Vi vill inte bara nå era mål – vi vill överträffa dem. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill att vi hjälper er med den perfekta skidresan.
Årets handplockade favoriter
Kopaonik, Balkan (Serbien). Skidåkning på 2 000 meter, i ett vackert naturreservat med vulkanaktivitet. Och över 200 soldagar om året. Här finns termiska bad, sällsynta örnar och kloster från 1200-talet. Tydlig känsla av att befinna sig på en annan kontinent. Men resan från Sverige är kort. Lyft på morgonen, njut av lunch i backen samma dag. Vi ordnar allt från val av boutiquehotell, aktiviteter eller oförglömliga restaurangupplevelser. Niehku, Riksgränsen (Sverige). Niehku Mountain Villa vid Riksgränsen kan vara det bästa och mest exotiska Sverige har att erbjuda. Boende och mat i absoluta toppklass. Under glasgolvet i matsalen, i den gamla smörjgropen, finns norra Sveriges bästa vinkällare. Utanför dörren tar guiderna med er genom en fjällvärld som inte lämnar någon oberörd. Efter kvällsbastu går du ut i snön och blir blown away av det starka norrskenet. Glöm inte att hälsa på björnen i foajén som Mats Sundin donerat. Chamonix, alperna (Frankrike). Drygt en timme från Geneve ligger Chamonix. Legendarisk skidort – världens bästa enligt många experter. Här finns de mest välpistade nedfarterna och den fluffigaste pudersnön i offpisten. Har 49 liftar och 69 pistade backar. Passar både nybörjaren och mer erfarna. Aktiviteter även för den som inte åker utför. Hundsläde, heliskiing, ost- och vinprovning? Vi ordnar det mesta och har upparbetade kontakter på plats lokalt. Kontakt: Kalle Rudehill på kalle@lifeevent.se eller telefon 070 741 80 22