Life Event är en kreativ Eventbyrå som brinner för att stärka varumärken och bygga lojalitet bland kunder och medarbetare. Med ledorden passion, lyhördhet och resultat skapar våra engagerade medarbetare event i alla dess former i Sverige och runtom i världen. Med vårt arbetssätt finns inga problem – bara lösningar och upplevelser. Lite så som det fungerar i verkliga livet.

För att lyckas i rollen

Vi söker dig som studerar vid Yrkeshögskola / universitet inom event och projektledning. Som person är du driven, full av energi, tar egna initiativ, är lösningsorienterad och flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av service och är prestigelös. I vår bransch är det högt och lågt, det kan vara allt ifrån att du ena dagen är på ett stort event med flera hundra deltagare och välkomnar gäster till att rigga och göra inköp inför event.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer dela din tid inom produktion och eventsälj. Inom produktion kommer du stötta våra projekt- och produktionsledare högt som lågt med såväl körscheman, rigg, inköp, genomförande etc. På säljsidan kommer du hjälpa till med presentationer, budgetar och research.

Det får du hos oss
Vi är ett härligt team som tillsammans vill skapa fantastiska möten för våra kunder. Vi tror på frihet under ansvar och har kul på jobbet vilket vi tror smittar av sig ut mot våra kunder. Vi satsar på balans mellan jobb och privatliv och har därmed flexibla arbetstider. Vi sitter centralt i härliga lokaler på Biblioteksgatan 11 i Stockholm.

Övrig information

  • Praktikperiod: Vi är relativt flexibla gentemot vad skolan har för starttid, önskemål från oss är start i början/mitten på april till och med början på mitten på juni. Vi ser gärna att din praktikperiod är minst 10 veckor, gärna längre. Vi undanber ansökningar som är kortare än så.
  • Arbetstid: Heltid (40h vecka) – måndag-fredag (fysiskt på plats 5 dagar i veckan)

Ansökan och kontakt
Låter detta intressant för dig? Skicka gärna in din ansökan, personligt brev och när din praktikperiod är senast 22 februari till alicia.olsson@lifeevent.se med ämnesrad ”Ansökan praktikant”. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsätta före sista ansökningsdag.