cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right bubble bubble2 menu2 link cross3 share2 mail2 google google2 google3 google-plus google-drive facebook facebook2 instagram whatsapp spotify twitter rss rss2 youtube vimeo vimeo2 flickr flickr2 dropbox wordpress tumblr tumblr2 tux appleinc finder android windows windows8 skype reddit linkedin linkedin2 pinterest pinterest2
JOIN US

MOMENTS WITH LIFE

Det som driver oss på Life Event framåt är att skapa meningsfulla och inspirerande intryck. Vardagen må ha kastats omkull, men inte vår drivkraft och målsättning att skapa starka upplevelser. För att vi ska kunna fortsätta måste vi helt enkelt tänka om. Idéen om att vi måste hitta ett nytt sätt att interagera tog avstamp hos oss internt. Vi saknade helt enkelt vår vardag och varandra. Detta växte snabbt till ett koncept som vi gärna vill dela med oss av.

Det finns så otroligt mycket som vi fortfarande kan göra tillsammans. Därför kommer Life arrangera livesändningar där vi välkomnar er alla att delta. Allt blir roligare om man gör det tillsammans vare sig det är en interaktiv AW eller livestreamad vardagsmiddag. Våra stunder i livet kommer nämligen att fortsätta, om än i ett annorlunda format. Men huvudsaken är att vi gör det tillsammans! Koppla upp er och häng med.

WEDNESDAY WORKOUT

För er med överskottsenergi eller för dig som behöver en extra knuff upp ur det obekväma soffkontoret, we´ve got you. Onsdagsträning med utmaningar för allt och alla. Vi kommer att utmana er, vi ligger inne på en hel del överskottsenergi som vi får utlopp för i ett svettigt gemensamt träningspass. Sedan är vi såklart mästare på aktiviteter också, så fokus ligger på att ha kul!
Up for the challenge? Koppla upp dig varje onsdag på vår instagram @Life_event.

Friday 4 foodies

Vi presenterar vår cook along. Varmt välkomna att ansluta halv 8… hos dig! Låt oss laga fredagsmiddagen ihop. Vi kommer bjuda både professionella kockar varvat med inspirerande hobbykockar som sprider gemenskap och glädje i köket. Receptet delas ut varje torsdag och livestreamas på fredagar klockan 19.30 på vår instagram life_event. Bon apetit!

Streaming studio

Vi vill hjälpa våra kunder att bibehålla den goda kommunikationen med sina anställda och snabbt nå ut med sitt budskap. Därför har vi byggt upp en tillfällig streamingstudio, inspirerad av talk show scener här hos oss på Biblioteket 11 i Stockholm. Lokalen kan användas som streamingstudio för att livesända event eller för utbildningar och produktreleaser. Talk show, nyheter, produktrelease mm. Låt kreativiteten flöda!

Saturday sensation

You might have stolen my bar, but you can’t steal my cocktail! Helgerna må innehålla betydligt färre tillställningar, men det betyder inte att vi måste sluta njuta av goda drinkar och härlig stämning. Vore det inte kul att lära sig blanda något annat än en GT för en gångs skull? Joina vår Saturday Sensation när vi bjuder in bartenders som delar med sig av sina bästa drinktips och överraska vännerna med nya cocktails. 19.00 varje lördag – cheers!

CLIENT? GROUP? WE´ve GOT MOMENTS FOR YOU

Vi skapar dagligen upplevelser där människor och varumärken möts. Därav har vi allt inhouse. Interna Afterworks för att bibehålla Employer Branding – Vår streamingstudio gör det möjligt för interaktiva AW’s, online matlagningskurser med proffskockar, livesända musikquiz, träningspass med tema, Dj set eller underhållande möten. Via digitala plattformar bygger vi broar mellan människor och upplevelser. Gemenskapen ska inte behöva ta slut bara för att de fysiska mötena hindrar oss från att ses.

@life_event

Join us on instagram.

Vi kommer lägga ut, peppa och streama på vår instagram @life_event. 

Följ oss där och häng med oss när det känns lite tomt hemma. Vi lovar dig pepp, bra häng och inspiration. 

Contact us.

Vill ni höra vad vi kan hjälpa er med just nu? Vi kan ordna en jobbAW, en personalfest eller en 3-rättersmiddag – på distans. Try us! Inga idéer kommer vara omöjliga.  


Har ni en galen idé? Då ska ni prata med vår Creative Director Kalle:

kalle.rudehill@lifeevent.se | + 46 70 741 80 22


Vill ni höra mer om vår streaming studio? Prata med vår producent Carro:

caroline.gorska@lifeevent.se | +46 72 325 08 50