Med ambitionen att bli marknadsledande inom Employer Branding och Brand Experience så görs en satsning på att anställa personal med erfarenhet inom just dessa områden. Life Event stärker sin position på marknaden genom att anställa två Seniora Produktionsledare.

”Life Event har fått äran att ta hand om allt fler och större uppdrag på senaste tiden och därför är det även viktigt att vi växer med motiverad och skicklig personal som kan möta den ökade efterfrågan.” säger Kalle Rudehill, Delägare och medgrundare av Life Event.

Mihaela Jusic kommer senast från Creative Meetings och kommer nu att arbeta som Senior Produktionsledare hos oss på Life Event

Emmelie Johansson har bland annat jobbat på Occasion och Resumé och kommer också arbeta som Senior Produktionsledare på Life Event

”För att kunna bredda vårt erbjudande och vara en helhetsleverantör för våra kunder så har vi tagit in den nyckelkompetens som krävs för att bli Best in Class. Anställningen ligger i linje med vår satsning och vi står inför en spännande fortsättning på 2016” säger Jeanette Hamner, byråchef på Life Event.