Har du erfarenhet från sälj och vill ut på sommarturné i Sverige där du får arbeta med marknadsföring och försäljning av spännande och innovativa produkter?

Detta är en rolig utmaning, där du får utvecklas inom sälj, tjäna extra sommarpengar och besöka härliga sommarorter – tillsammans med ett engagerat team!

Life Event är en kreativ Eventbyrå som brinner för att stärka varumärken och bygga lojalitet bland kunder och medarbetare – vill du bli en del av vårt team?

Arbetsbeskrivning

Vi på Life Event arbetar i ett projekt där vi, tillsammans med en samarbetspartner, under juni, juli och augusti åker ut på en roadshowturné i Sverige för att informera om, marknadsföra och sälja spännande och innovativa produkter.

Du arbetar tätt tillsammans med dina drivna kollegor, får besöka härliga sommardestinationer och får en stor chans till utveckling inom sälj och en möjlighet till vidareutveckling hos en av Sveriges bästa eventbyråer!

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du är hungrig och driven, du gillar att möta nya människor och älskar att skapa kontakter. Du trivs inte bara med att ta kontakt med andra, du motiveras också av sälj och att gå på avslut.

Vi som arbetar i detta projekt är utåtriktade och tävlingsinriktade människor och vi ser gärna att du delar detta med oss.

Har du erfarenhet från en säljfunktion sedan tidigare är detta starkt meriterande!

Vi erbjuder

I rollen som säljare kommer du arbeta på deltid, under vår sommarturné med start i juni. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och ett fortsatt samarbete tillsammans med oss på Life Event även efter sommaren!

Vi går igenom urvalet löpande, så tveka inte att skicka din ansökan redan idag! Vi lovar att detta är en sommar du aldrig kommer att glömma – det kommer bli riktigt kul!

 

Välkommen att skicka in din ansökan till Ossian Rydhamn på ossian.rydhamn@lifeevent.se