Life Event är en kreativ och personlig byrå som brinner för att stärka varumärken och bygga lojalitet bland kunder och medarbetare. Med ledorden passion, lyhördhet och resultat skapar våra engagerade medarbetare event och kommunikation i alla dess former i Sverige och i övriga världen. Med vårt arbetssätt finns inga problem – bara lösningar och upplevelser. Lite så som det fungerar i verkliga livet.

Vi befinner oss just nu i en expansiv fas och behöver utöka vår organisation med ytterligare en senior projektledare som vill vara med på denna spännande tillväxtresa. Hos Life event får du möjligheten att stärka våra kunders varumärken dagligen genom att skapa professionella möten både i fysisk och digital form.

För att lyckas i rollen: 

Vi söker en erfaren och energifylld Projektledare med flera års erfarenhet inom event – och upplevelseindustrin. Du är van att leda större projektteam och trivs när det är full fart och kreativ höjd. Du har erfarenhet av och känner dig trygg i, att konsultera kunder kring deras kommunikation och dess mervärde i processen. Det är meriterande om du har en relevant utbildning, men viktigast för oss är erfarenhet av projektledning inom eventbranschen eller närliggande uppdrag inom B2B och B2E.

Vi söker dig som är engagerad, positiv, prestigelös och ansvarstagande. Du är strukturerad och har ett operativt tänk och är skicklig på att både se helheten och detaljerna. Din inställning och ditt affärsfokus är viktigast av allt.

Utöver det letar vi efter en person som: 

  • Har ett självgående arbetssätt där du initierar och driver dina projekt självständigt men du gillar att ingå i ett sammansvetsat team.
  • Är kommunikativ, ordningsam och har ett starkt driv.
  • Har kunden i fokus och älskar att leverera hög servicenivå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

Som Senior Projektledare hos oss kommer du att planera och projektleda våra större projekt i nära samarbete med vårt interna team bestående av produktionsledare, creative director, innehållsproducent, samt uppbearbetade leverantörer.

Under arbetets gång är du ansvarig från briefmöte, planering och produktion, till genomförande och ekonomisk uppföljning. Du har också ansvar över budget, projektdokumentation samt interna- och externa resurser. Du träffar löpande nya kunder och bearbetar våra befintliga, för att sälja in Life Event.

Din bakgrund

  • 5 års erfarenhet inom kommunikation/event, varav ca 3 år som projektledare
  • Erfarenhet av kundansvar och pitchförfaranden samt av genomföranden av event i Sverige och utomlands.
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande
  • Goda kunskaper av alla program i Officepaketet
  • Stort kontaktnät i branschen är meriterande
  • Relevant utbildning

Det får du hos oss 

Vi tror på frihet under ansvar och har kul på jobbet vilket vi tror smittar av sig ut mot våra kunder. Vi satsar på balans mellan jobb och privatliv och har därför flexibla arbetstider och jobbar ca 40% på kontoret/hemifrån. Vi sitter centralt i härliga lokaler på Biblioteksgatan 11 i Stockholm.

Tillträde och anställningsform

Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast möjligt.

Ansökan och kontakt: 

Din ansökan med CV och personligt brev skickas till: josef.vasilcin@lifeevent.se med ämnesrad ”Ansökan Senior projektledare”.