cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right bubble bubble2 menu2 link cross3 share2 mail2 google google2 google3 google-plus google-drive facebook facebook2 instagram whatsapp spotify twitter rss rss2 youtube vimeo vimeo2 flickr flickr2 dropbox wordpress tumblr tumblr2 tux appleinc finder android windows windows8 skype reddit linkedin linkedin2 pinterest pinterest2

New challenges calls for new ideas

Keep meeting with Life Event

År 2020 har ställt allt på ända. Vardagen har kastats omkull och vår kreativitet och uppfinningsrikedom har prövats till max. Nya förutsättningar råder och vi på Life Event vill hjälpa er att fortsätta växa och utvecklas. Det viktigaste vi kan göra är att fortsätta mötas – på nya sätt.

Vad menar vi?

Istället för att vänta ut stormen vill vi på Life Event vara med och driva utvecklingen. Att sätta utveckling på paus har aldrig lett till något gott. Tvärtemot är det hur man agerar under en kris som avgör ens överlevnad.

Att hjälpa våra kunder och samarbetspartners att ta hand om och ge tillbaka till sina medarbetare, vare sig det gäller att skapa optimala förutsättningar för kunskapsutbyte och inspiration under en stor konferens eller om det gäller att stärka ett team genom en gemensam upplevelse, är vad vi på Life Event gör bäst. Vikten av att samlas har alltid varit vårt kärnerbjudande och vi vet att resultaten av ett lyckat evenemang sträcker sig betydligt längre än under tiden för genomförandet.

Vad har vi gjort?

Vi har under våren och hösten genomfört, planerat och planerat om ett flertal event och aktiviteter för våra kunder och samarbetspartners, anpassade efter rådande situation. Vi vill inspirera er till att det är möjligt att fortsätta utveckla och stärka ert varumärke, såväl internt som externt, för det är i tider som dessa det är allra viktigast att göra just det.

Check out our work
Ta del av hur vi skapat event för våra kunder med nya förutsättningar. Kanske det är vad ni också vill göra?

A digital Global Summit

Brand Experience

Award Show Hybrid

Employer Branding

Safe Adventures

Travel & Explore

Vad kan vi göra?

THE HYBRID WAY:
HYBRID EVENT SOLUTIONS

Behovet av att dela ha roligt ihop, dela upplevelser och mötas är större än någonsin. När vi anpassar oss efter den nya vardagen är det dags att anpassa våra aktiviteter och event. Välj inte bort julfesten, kick-offen eller belöningmiddagen i år. Men gör den annorlunda. 

Genom en hybridlösning ses ni i mindre grupper, men är ihopkopplade digitalt. Via vår egna studiolivesänder vi all underhållning och aktiviteter och med digitala och interaktiva lösningar deltar era medarbetare på distans. 

THE DIGITAL WAY:
DIGITAL MEETINGS & CONFERENCES

När vi inte ses förändras möjligheten att sprida information och samlas runt gemensamma värden och mål. Att fortsätta utvecklas, få med alla på banan och jobba mot gemensamma mål är viktigare än någonsin förut. Se till att samla alla digitalt, men låt det bli en upplevelse 

Via skräddarsydda wepplattformar och mobilappar har vi alla möjligheter för att skapa samma delaktighet och informationsspridning som under era vanliga konferenser. Lägg dessutom till underhållning, livesändningar och utmaningar så blir effekten densamma. 

THE REAL WAY:
SAFE TRAVELS & EXPERIENCES

Att resa och uppleva tillsammans är en av de vanligaste aktiviteter som stärker er Employer Branding. Att uppleva något nytt ihop stärker teamet och sammanhållningen och skapar gemensamma minnen. Vi kan inte resa som förut, men gör vi det inom Sveriges gränser och i mindre grupper har vi alla möjligheter att skapa fantastiska upplevelser utan att tumma på säkerhet och restriktioner.  

Vår kunskap om extraordinära platser runt om i landet och vårt stora nätverk gör att vi kan hjälpa er att komma iväg på en ny upplevelse tillsammans, men fortfarande hålla oss till myndigheternas restriktioner. Genom att vara mycket utomhus och ta plats i lämpliga lokaler skapar vi en säker miljö utan att tumma på wow-faktorn. 

THE TOGETHER WAY:
STAY TOGETHER

Att relationer påverkas av distans vet vi. Efter en vår och sommar med en ny verklighet som för de flesta sträcker sig in på hösten kan det vara svårt att upprätthålla gemenskap och samarbete. Vi tappar tid på att inte värna våra relationer och för ett team kan det vara svårt att upprätthålla sin kommunikation och effektivitet. För individen ställs dessutom andra krav – på disciplin, struktur och självledarskap. 

På Life Event samarbetar vi ofta och nära med vårt systerbolag ID Entity.  Där finns coacher, utbildare och föreläsare med lång erfarenhet av att stödja och hjälpa team, individer och organisationer att öka effektivitet, motivation och kreativitet. Utan att välmående  kommer i kläm. Genom vårt samarbete med ID Entity kombinerar vi upplevelser med utveckling under ert event. Behövs det en inspirationsföreläsning under konferensen? Väl beprövade övningar, både fysiska och mentala, för att stärka ert team? Vi skräddarsyr upplägg utefter just era behov och önskemål för att ni ska stärka teamkänsla, självkänsla och sammanhållning.

The XMAS way

Trots nya förutsättningar går det fortfarande att uppleva  julen tillsammans. Vi har the know-how och kan hjälpa er att planera.


Vi vill presentera tre sätt att hålla kvar vid jultraditionen 2020.  En mix av ett traditionellt och modernt julfirande helt enkelt, anpassat efter de nya förutsättningarna.  

Contact us.

Vill ni höra vad vi kan hjälpa er med just nu? Vi kan ordna en digital konferens, en julfest, en kick-off eller vad ni än behöver. Vi anpassar allt efter rådande bud, era önskemål och behov – oavsett om ni vill ha en helt digital lösning, en hybridlösning eller om ni vill ses med säkra förutsättningar. 

 

Prata med oss! 

Office: +46 (0) 8 525 01 840
E-mail: info@lifeevent.se

Eller kontakta någon i teamet här.