Att påsken ser annorlunda ut för oss alla är ett faktum. Alla gör vi uppoffringar, men det finns vissa som gör större uppoffringar än andra. Personer som sitter totalt isolerade från samhället som helt enkelt inte får lämna sina bostäder. För att inte tala om all den fantastiska personal som tar hand om våra sköra och äldre.

Stockholm badade i solsken när glädjeorkestern Louisiana Avenue och Life Event bestämde sig för att hoppa på turnébussarna och ge sig ut på påskens viktigaste uppdrag – att sprida glädje och gemenskap bland samhällets mest utsatta och ensamma.

Vi gav oss ut på en KARANTÄNKARAVAN bland Stockholms ålderdomshem. En fantastisk upplevelse som inte lämnade någon oberörd. Glädjetårar, lyckorus och en oerhörd värme har dokumenterats och regisserats av digitala byrån FINGR. Se och njut!

GLAD PÅSK och STAY SAFE önskar Team Life Event

För mer information, vänligen kontakta:

Atina Bracin, Creative Developer
atina.bracin@lifeevent.se
Mobil: +46 (0) 70 9441961

Om Louisiana Avenue:
Louisiana Avenue är en budskapsdriven glädjeorkester där värdeord som gemenskap, kärlek och glädje är ständigt återkommande. Bandet skapar oförglömliga upplevelse med sin härliga energi och obevekliga spelglädje.

Läs pressreleasen här!