Life Event fortsätter att växa och formas till en av Sveriges ledande Eventbyråer, senaste med en nominering till Årets Byrå 2015.

Life Event har under det senaste året anställt flera nya kollegor och nu står det även klart att Jeanette Hamner utses till Byråchef och Partner på Life Event. Jeanette har gedigen bakgrund inom Event Management med 20 års operativ och strategisk erfarenhet.

“Jeanette är kompetent och har ovärderlig erfarenhet från branschen. Dessutom är det värdefullt att ta in ett kvinnligt perspektiv bland delägarna. Nu står Life Event starkt rustade på den konkurrensutsatta marknaden och vi ser fram emot att utvecklas vidare de närmsta åren med våra fokusområden Brand Experience , Employer Branding och Travel & Explore .” säger Shervin Razani, VD och en av grundarna till Life Event

“Jag är väldigt glad att få chansen att använda min erfarenhet från branschen och bidra till Life Events fortsatta tillväxt. Vi har under de senaste tre åren dubblat omsättningen och personalstyrkan samt tagit ett stort steg mot innehåll och kommunikationsevent. Det är otroligt ärofyllt och spännande att få bli partner och byråchef samt fortsätta utvecklas och arbeta tillsammans med så kompetenta kollegor och kunder” säger Jeanette Hamner, byråchef och partner på Life Event.