Vi har gjort det igen – rekryterat! Life Event fortsätter att växa och senast in i gänget är Arvid. Arvid blir vår creative coordinator och förstärker vårt kreativa team med en extrem systemvana och en ”bird view”. Det innebär helt enkelt att saker ska flyta, i både stort och smått, för vår Creative Director Kalle Rudehill. Med en entreprenöriell inställning kommer Arvid in med en sann doer inställning – en verkställare som kommer att komplettera gänget på Life.

Varför Life Event?

”Jag lockades av Lifes inställning att ge allt förutom Upp, och ha kul på vägen! Vem vill inte växa i det här bolaget tänkte jag”.

Under tre år har Arvid fokuserad på alla möjliga officeprogram och olika system. Att leverera snygga lösningar för både kund, slutkund och kollegor är Arvids styrka, dessutom har han ett Charles Xavier minne. Vilket kompletterar vår Xmen styrka på Life Event.

”Jag lägger saker på minnet. Jag noterar saker och snappar upp. Jag vet inte hur egentligen, men ett bra minne är lite av min grej. Och det är till stor hjälp i jobbet som koordinator!”

Välkommen Arvid!