Har du erfarenhet från sälj där du också haft ansvar för ett mindre team? Drivs du av att motivera andra till att nå nya säljsiffror?

Då kanske du är vår säljcoach till Life Events team, som nu sticker ut på sommarturné!

Life Event är en kreativ Eventbyrå som brinner för att stärka varumärken och bygga lojalitet bland kunder och medarbetare – vill du bli en del av vårt team?

Läs gärna mer om oss på vår hemsida https://lifeevent.se/ eller besök vår Instagram https://www.instagram.com/life_event/

Arbetsbeskrivning

Under sommaren arbetar vi på Life Event med en roadshowturné, tillsammans med en av våra samarbetspartners och söker nu dig som vill arbeta som säljcoach till vårt team av säljare – på deltid.

I rollen kommer du dels även arbeta operativt på fält men också ha personalansvar och driva ditt team till våra uppsatta mål. Som säljcoach är du den som driver på teamet och försäljningen, du utmanar och motiverar ditt team.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bakgrund inom sälj, där du också haft personalansvar för en mindre grupp. Du är driven och engagerad, har en förmåga att pusha andra till nya nivåer. Du drivs själv av sälj, men också att få andra att glänsa!

I rollen som säljcoach har du ett administrativt ansvar, varför vi ser att du har en strukturerad och noggrann sida. Du känner stort ansvar i din roll och en förmåga att tänka utanför boxen.

Vi erbjuder

Detta är en spännande utmaning för dig som brinner för sälj och tillsammans med oss besöka soliga sommarorter i Sverige. I denna roll ser vi att du startar i juni och följer med på vår turné under juni, juli och augusti – för rätt person finns mycket goda möjligheter till utveckling tillsammans med oss på Life Event!

Vi går igenom urvalet löpande, så tveka inte att skicka din ansökan redan idag!

Vi lovar att detta är en sommar du aldrig kommer att glömma – det kommer bli kul!

 

Välkommen att skicka din ansökan till Ossian Rydhammar på ossian.rydhamn@lifeevent.se