Vi vill tacka för året som gått!

År 2019 hos Life Event har nog varit ett av våra mest intensiva år hittills. Vi har varit på flertalet resor runt om i världen, producerat konferenser för sammantaget tusentals gäster, skapat unika eventkoncept och tillsammans med våra samarbetspartners bjudit på de mest storslagna fester.

Vi har samlat tre insikter vi tycker utmärker året som gått.

Det hållbara resandet! På Life Event är vi (och har länge varit) oslagbara när det kommer till att anordna resor runt om i världen. Men att resa hållbart är allt viktigare, både för oss och för våra kunder. Under året har vi blivit allt skarpare på att välja och presentera hållbara alternativ och destinationer, och vi arbetar dagligen med att klimatsäkra event och resor i alla led. Vi kommer såklart fortsätta utveckla och arbeta med detta under nästa år.

Den konceptuella konferensen. Att kunder bara vill ha hjälp med logistiken kring en konferens är sedan länge förbi. Vi är som bäst när vi får vara en partner genom hela processen och ta fram ett kreativt koncept som vi låter vara en röd tråd genom hela konferenser, i allt från innehåll, talare och lokal till mat, fest och dekor. Vi har dessutom under året stärkt vår konceptuella och kreativa avdelning genom nya medarbetare med detta i fokus.

Förbättrad Brand Experiance. Vi har under det gångna året producerat fler event och happenings i marknadsföringssyfte än någonsin tidigare. Att fler och fler varumärken och företag har funnit event som en effektiv marknadsföringskanal gör oss väldigt glada och förväntansfulla för framtiden. Att events och promotion är en del av företags marknadsföringsstrategi tror vi kommer bli allt vanligare och vi ser fram emot att få följa utvecklingen!

Men vad har vi då gjort under 2019? Vad sägs om releasefester på Münchenbryggeriet, filmpremiärer på A-house, lanseringsfester på innegårdar, flerdagarskonferenser på Amalfikusten och ledningsgruppsträffar på Svalbard, promotionturnéer runt hela Sverige och vi har tagit 200 personer till Spanien. För att bara nämna en bråkdel.

Vi ses nästa decennium – det kommer bli magi!